Ministeri de Treball i Economia Social. Preguntes freqüents sobre la signatura electrònica. Ministeri de Treball i Economia Social

Preguntes freqüents sobre la signatura electrònica

• Quina ha de ser la configuració del meu navegador per poder utilitzar el meu certificat a la Seu Electrònica del Ministeri?

Per poder fer ús del vostre certificat digital el vostre navegador ha de poder executar JavaScript a més de components client (ActiveX o Applet).

• Puc tenir més d'un certificat?

No hi ha cap problema per tenir més d'un certificat en el seu ordinador; en el moment oportú se us demanarà quin dels certificats és el que voleu utilitzar.

• Puc protegir el meu certificat al navegador?

Sí, podeu protegir el vostre certificat de dues maneres. La primera consisteix en emmagatzemar el certificat en una targeta criptogràfica (el certificat del DNI electrònic estarà emmagatzemat en una). L'altra possibilitat consisteix en emmagatzemar el certificat al navegador protegit per una contrasenya i especificar-ho durant la instal·lació.

• Puc utilitzar el meu certificat instal·lat en un altre ordinador?

Sí, en el cas de tenir el certificat emmagatzemat en una targeta criptogràfica n'hi ha prou amb inserir la targeta en l'altre ordinador. Si el certificat està emmagatzemat al navegador, cal exportar el certificat a un fitxer i posteriorment importar el certificat al navegador del nou ordinador.